YESSS Projekt

Finansieret af Den Europæiske Union som en del af Erasmus+ programmet.

Hvad er "YESS" projekt?

"YESS" er en forkortelse for Youth & Europe: Social Sustainability Strategy. Med projektet sigter vi at imødekomme behovet for at støtte uddannelsen af "Youth workers" og mobilisere unge (udsatte, landdistrikter, iværksættere, frivillige osv.) i at skabe sociale og bærdygtige projekter. 

Det er nødvendigt at tilbyde omfattende uddannelse til "Youth workers" i mål for bærdygtig udvikling og social entreprenørskab. På denne måde vil "Youth Workers" kunne blive kompetente undervisere på disse områder. 

Dette projekt er støttet af The Hub (CY), INNETICA (SP), Egina (IT), HORIZONTE XXII (SP), FN-forbundet (DK), KEPDER (TR), med det formål at uddanne "Youth workers" i bærdygtig udvikling og social entreprenørskab. Ydermere er projektet koordineret af Maison de l'Europe des Landes WIPSEE (MDE40). 

Transnationalt møde i Zaragoza - d. 15-16 februar 2023

YESS-projektet blev lanceret d. 15-16. februar med et møde i Zaragoza, Spanien. Under Mødet blev der drøftet forretningsplanlægning, opgavefordeling, aktiviteter og administrative forhold. Partnerne arbejdede sammen og etablerede samarbejdende, gennemskuelige og beskrivende definitioner for SSE (Social and Solidarity Economy) og SDG's (Sustainable Development Goals) for at lette forståelsen og kendskabet til SSE og SDG'erne for "Youth workers". Derudover at formidle det på en enkel måde og give dem mulighed for at komme ind på disse områder i deres projektforløb.

Læs det seneste nyhedsbrev her.