Praktikopslag 2024
17. oktober 2023

Vil du være vores nye praktikant i foråret 2024?

 Foto: Pixabay/ Stock Snap

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen med et dansk fokus med globalt perspektiv? Vil du arbejde med opdatering af materialer, kommunikation, levere indhold til sociale medier, opdatere hjemmesider og meget mere?

Send os en ansøgning, så kan det være kan det være, du bliver en af vores nye praktikanter! Ansøgning og CV skal sendes til Torleif Jonasson: fnforbundet@fnforbundet.dk senest torsdag den 30. november 2023. Vi bor midt i København.

Vi søger to praktikanter, og for begge praktikstillinger er det en forudsætning, at du kan tale og skrive flydende dansk. 

Det er vigtigt for os, at du går herfra med hands on erfaring med dine arbejdsområder, en forståelse for FN og et netværk ud i NGO-verdenen. Du får et afsæt at trække på i dine studier og din karriere – og at vi får et uvurderligt indspark til vores arbejde.

 

Blandt arbejdsopgaverne er:

Vedligeholdelse og opdatering af hjemmesiden globalis.dk, herunder oversættelse fra norsk, og udarbejdelse af temaer til hjemmesiden

Nyhedsovervågning af relevante medier og at være opdateret med, hvad der rører sig omkring FN, særligt i forhold til danske prioriteter

At medvirke til at opdatere og videreudvikle vores oplysningsmateriale til brug i Skoletjenesten og andre oplysningsaktiviteter, herunder at opbygge et nyt konventionsbibliotek

Varetagelse af den daglige opdatering af hjemmesidens nyhedsartikler, produktion af indhold til sociale medier (Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn) med tekst, billeder og video, samt assistere med pressearbejdet

Deltagelse i relevante arrangementer

Indgå i sekretariatets generelle arbejde og opgaver

Du skal være selvstændig og er indstillet på at arbejde i en politisk styret organisation med et lille sekretariat. Vi står selvfølgelig klar med støtte og vejledning undervejs.

 

Du er for eksempel

  • Studerende på en relevant videregående uddannelse
  • Interesseret i FN-systemet, international politik og udvikling og formidlingen heraf
  • Interesseret i virket af en medlemsorganisation
  • Velformuleret på skrift og i tale
  • Samarbejdsvillig, men selvstændig

Stillingerne er i udgangspunktet fuld tid (37 timer), primært inden for normal kontortid alt efter, hvordan det passer ind i dit skema; kortere tid kan også aftales, f.eks. 4 dage om ugen. Praktikken løber fra slutningen af januar til og midten af juni 2024. Stillingerne er ulønnede. 

Har du spørgsmål til praktikken, er du velkommen til kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!