Karriere i FN

Interesseret i en karriere i FN? Så deltag i et af vores arrangementer og hør mere om jobmulighederne i FN-systemet!

Dette semester arrangerer FN-forbundet en række events om jobmulighederne i FN. Alle, der er interesserede i en karriere i FN er inviterede til at deltage i vores studiestartsarrangementer i de store universitetsbyer.

Arrangementerne finder sted i:

  • Aalborg den 3. oktober kl. 14.15 - 16 på Aalborg Universitet, Fibigerstræde 16, lokale 1.208. Oplægsholder: Jean-Luc Marcelin
  • Odense den 21. oktober kl. 15 - 17 i lokale U43, Campusvej 55 på Syddansk Universitet. Oplægsholder: Birgitte Møller. 
  • København den 24. oktober kl. 17.15 - 19 på Københavns Universitet, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Øster Farimagsgade 5, lokale CSS 35.3.13. Oplægsholder: Birgitte Møller.  
  • Aarhus den 29. oktober kl. 15 - 17 på Institut for Statskundskab, bygning 1424 - 025 (Tvillingeauditorierne), Aarhus Universitet. Oplægsholder: Birgitte Møller.
  • Roskilde, den 12. november 2019 kl. 12 - 13, på Roskilde Universitet, lokale 25.1-035. Oplægsholder: Jean-Luc Marcelin

Program:

- Kort præsentation af FN-Forbundet og vores arbejde

- Oplæg om karrieremulighederne i FN v. Jean-Luc Marcelin, Programme Specialist ved UNDP i FN-Byen eller Birgitte Møller, tidligere Specialkonsulent i Udenrigsministeriet. Birgitte og Jean-Luc vil dække en lang række af jobmuligheder, herunder ordinære ansættelser og stillinger som Junior Professional Officers, UN Volunteers og praktikanter. Derudover vil de give et indblik i arbejdsmiljøet og fortælle om, hvordan man som ansøger kan gøre sig selv attraktiv.

Efter præsentationen vil der være en Q&A session, så forbered endelig de spørgsmål, som du ikke vil brænde inde med.

Du vil desuden høre om FN-Forbundet, vores aktiviteter og muligheden for at engagere dig i vores arbejde. For alle nye medlemmer har vi et særligt tilbud om fuldt 2020 medlemskab for alle, der indmelder sig i forbindelse med disse studiestartsarrangementer.

Arrangementerne er gratis og vil foregå på engelsk.

Vores tidligere arrangementer om dette emne har været populære, så sørg for at møde op i god tid, hvis du vil være sikker på en god plads.