Få besøg af en gæstelærer

Mini MUN Flygtninge

Mini MUN Syrien

Få besøg af en gæstelærer

Få besøg af en gæstelærer, der underviser om FN og globale temaer, eller som indgår i temauger, projektarbejder, som spilleder for rollespil m.m.

20838_tavleklud_EskinderDebebe
UN Photo/ Eskinder Debebe

Skoletjenestens undervisere har en stor viden om globale forhold og FN's arbejde, og de forstår at formidle de komplekse problemstillinger, som international politik ofte e, og sætte det ind i en teoretisk kontekst.

Det kan være emner som folkeretten, demokrati, Israel-Palæstinakonflikten, 2015 Målene - eller noget helt femte. Niveauet for undervisningen udspringer af studier i international politik, international udvikling o.lign. ved landets universiteter.

Undervisningsforløb koster 750 kr. pr. underviser + transport.

Foto: WFP

Er du en af vores nye praktikanter?

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen i Danmark? Med et dansk fokus med globalt perspektiv? Så har vi nu åbnet for ansøgninger til praktik ved os til foråret

Ingen våbenhandel- eller transport til Saudi Arabien

I anledning af samråd om suspendering af eksport og salg af våben og dual-use-udstyr til Saudi-Arabien, anbefaler FN-forbundet et klart nej til våbenhandel og våbentransporter til Saudi Arabien og andre lande, som groft krænker menneskerettighederne