Få besøg af en gæstelærer

Mini MUN Flygtninge

Mini MUN Syrien

Få besøg af en gæstelærer

Få besøg af en gæstelærer, der underviser om FN og globale temaer, eller som indgår i temauger, projektarbejder, som spilleder for rollespil m.m.

20838_tavleklud_EskinderDebebe
UN Photo/ Eskinder Debebe

Skoletjenestens undervisere har en stor viden om globale forhold og FN's arbejde, og de forstår at formidle de komplekse problemstillinger, som international politik ofte e, og sætte det ind i en teoretisk kontekst.

Det kan være emner som folkeretten, demokrati, Israel-Palæstinakonflikten, 2015 Målene - eller noget helt femte. Niveauet for undervisningen udspringer af studier i international politik, international udvikling o.lign. ved landets universiteter.

Undervisningsforløb koster 750 kr. pr. underviser + transport.

Foto: WFP

Kom med til Landsmøde 2019

I år finder vores Landsmøde sted den 28. april i Aarhus. Læs mere om frister for forslag & opstillinger, mulighed for rejsetilskud og andre praktiske oplysninger her