Få besøg af en gæstelærer

Mini MUN Climate Conference

Mini MUN Israel-Palæstina

Mini MUN Flygtninge

Mini MUN Syrien

For gymnasier, HF, højskoler o.lign.

 

Få besøg af en gæstelærer, der underviser om FN og globale temaer, eller som indgår i temauger, projektarbejder, som spilleder for rollespil m.m.

Gæstelærerne sætter international politik og globale emner ind i en teoretisk kontekst. Det kan være emner som folkeretten, Israel-Palæstinakonflikten, Verdensmålene - eller noget helt fjerde.

 

437745_pigemedhåndivejret_JessHoffman
UN Photo/ Jess Hoffmann

 

Du kan også få besøg af 1 - 2 instruktører til at lede et rollespil, der giver elever forståelse for verdens udfordringer og internationale forhold med udgangspunkt i FN's arbejde gennem et 'Mini Model United Nations', udviklet til elever på gymnasieniveau.

MINI MODEL UNITED NATIONS ISRAEL-PALÆSTINA. En simulering af FN's Sikkerhedsråd, hvor Israel-Palæstinakonflikten skal diskuteres.

MINI MODEL UNITED NATIONS CLIMATE CONFERENCE. En simulering af klimaforhandlingerne, som de foregår i FN-systemet.


MINI MODEL UNITED NATIONS FLYGTINGE. En simulering af en flygtningekonference i FN, hvor der skal findes løsninger på nogle af de kritiske spørgsmål i flygtningesituationen


MINI MODEL UNITED NATIONS SYRIEN. En simulering af FN's Sikkerhedsråd, hvor debat og forhandling skal ende ud i en resolution, der kan afhjælpe den kritiske situation i Syrien.

 

Foto: WFP

Aktuelt

God sommer!

Sommeren er over os, og for mange venter ferien rundt om hjørnet. Sekretariatet er lukket for henvendelser i juli måned, men vi glæder os til efteråret, der venter

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Savner du GLOBAL?

Den opmærksomme læser har nok bemærket det manglende medlemsblad her i juni. GLOBAL udkommer igen i september i et nyt format og med en ny redaktion bag sig. Står du nu og mangler den helt rigtige sommerlæsning, så kan du fornøje dig med tidligere numre af FN-forbundets medlemsblad her

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail fnforbundet@fnforbundet.dk