Få besøg af en gæstelærer

I Samme Båd

Mod Alle Odds

Verden på Spil

Den Globale Handelsplads

Mod Alle Odds

Tænk, hvis det var dig, der var i fare og måtte flygte fra dit land. Mod Alle Odds sætter dig i dilemmaer, flygtninge fra hele verden står i - hver dag. Fra afhøringen, til flugten, til integrationen i dit nye land

 

UNHCR
UN Photo/ Martine Perret

Mod alle odds er et netbaseret oplevelsesspil, der er udviklet af FN's Flygtningehøjkommissariat (UNHCR).

Gennem interview og kortfilm fortæller flygtninge, hvad der fik dem til at flygte fra deres hjemland, og hvordan de oplevede det. De deler deres erfaringer fra den første tid i asyllandet og fortæller om modgang og fremgang med at skabe sig en ny tilværelse.

En flygtning, som skal skabe sig et nyt liv i eksil står overfor en række udfordringer. Man skal lære sig et nyt sprog, få et nyt job, lære en helt ny kultur at kende og få nye venner.

På baggrundsfaktasiderne kan du læse om diskrimination, problemer på arbejdsmarkedet og om eventuelle følger af at føle sig udenfor. Men du kan også læse om hvad forskellige individer, FN-organer, myndigheder og organisationer gør for at fremme tolerance, respekt og fællesskab.

>> Find spillet her

Foto: WFP

Aktuelt

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Få et foredrag om FN

Leder du efter et foredrag om FN, om fredsbevaring eller noget helt tredje, så har vi meget muligt foredragsholderen

Kom med til Landsmøde 2019

I år finder vores Landsmøde sted den 28. april i Aarhus. Læs mere om frister for forslag & opstillinger, mulighed for rejsetilskud og andre praktiske oplysninger her

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail fnforbundet@fnforbundet.dk