Få besøg af en gæstelærer

Verden på Spil

Den Globale Handelsplads

Få besøg af en gæstelærer

Få besøg af en gæstelærer, der underviser om FN og globale temaer, eller som indgår i temauger, projektarbejder, som spilleder for rollespil m.m.

Klasselokale
UN Photo/ Albert Gonzalez Farran

Skoletjenestens undervisere har en stor viden om globale forhold og FN's arbejde, og de forstår at formidle komplekse problemstillinger om for eksempel udvikling, flygtninge, menneskerettigheder, børnearbejde eller fred og konflikt til eleverne i folkeskolen.

Undervisningsforløb koster 750 kr. pr. underviser + underviserens transport.

Foto: WFP

Kom med til Landsmøde 2019

I år finder vores Landsmøde sted den 28. april i Aarhus. Læs mere om frister for forslag & opstillinger, mulighed for rejsetilskud og andre praktiske oplysninger her