Forretningsudvalg og bestyrelse

Sekretariat

Lokale kredse

Skoletjenesten

Udvalg

DanMUN

Kollektive medlemsorganisationer

Eksterne repræsentationer

Foreninger og netværk vi er medlem af

DanMUN


Baggrunden for at starte DanMUN var at skabe en stærk platform for Model United Nations i Danmark med udgangspunkt i vores egne erfaringer og at sikre en kontinuerlig afholdelse af et årligt Danish Model United Nations i København.

Vores fælles udgangspunkt er, at vi alle er studerende med interesse for FN, international politik og afholdelse af samt deltagelse i MUN's.

Der er indtil videre blevet afholdt DanMUN én gang årligt siden 2006. Derudover er det ambitionen at afholde en række mindre MUN's på universitets- og gymnasialt niveau rundt omkring i landet.

Læs mere om DanMUN her.

Aktuelt

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Er du en af vores nye praktikanter?

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen i Danmark? Med et dansk fokus med globalt perspektiv? Så har vi nu åbnet for ansøgninger til praktik ved os til foråret

Ingen våbenhandel- eller transport til Saudi Arabien

I anledning af samråd om suspendering af eksport og salg af våben og dual-use-udstyr til Saudi-Arabien, anbefaler FN-forbundet et klart nej til våbenhandel og våbentransporter til Saudi Arabien og andre lande, som groft krænker menneskerettighederne

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail fnforbundet@fnforbundet.dk