Om FN-forbundet

FN-forbundet har til formål på oplysende og tværpolitisk grundlag at arbejde for styrkelse af interessen for Forenede Nationer, forståelse af nationernes gensidige afhængighed og fælles ansvar for den internationale udvikling, og virkeliggørelse af de principper, som Forenede Nationer bygger på, med det mål at udbygge Forenede Nationer til en verdensmyndighed, der kan sikre menneskerettighederne, håndhæve international retsorden, forebygge konflikter og skabe fred, sikkerhed, samarbejde og bæredygtig udvikling.

FN-forbundets vision er en verden, hvor konflikter løses i globalt fællesskab uden anvendelse af vold; hvor ekstrem fattigdom er afskaffet og lige muligheder og bæredygtighed styrer verdensøkonomien; hvor universelle menneskerettigheder respekteres og overholdes, og hvor vores fælles miljø og naturressourcer forvaltes bæredygtigt - en vision som Danmark sammen med andre lande yder sit vægtige bidrag til at realisere gennem FN.

FN-forbundet

Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os på fnforbundet@fnforbundet.dk eller tlf.: 3346 4690

Landsmøde 2018

Deltager du i Landsmødet den 27. – 28. oktober? Så kan du finde alt, hvad du har behov for at vide her

Danmark valgt til FN's Menneskerettighedsråd

En stolt udenrigsminister ser frem til medlemskabet, der er en vigtig platform og som - med hans egne ord - kræver, at "Rådets medlemmer skal leve op til de højeste menneskerettigheds-standarder."