København

Hovedstaden & Region Sjælland

FN-forbundets hovedstadskreds er et netværk, som tilbyder medlemmerne i hovedstadsområdet mulighed for at deltage og engagere sig i udviklingen af lokale aktiviteter med internationale dimensioner.

Københavnskredsens bestyrelse vil gerne invitere jer medlemmer til at deltage i aktiviteterne i den udstrækning, I har lyst til.


Aktiviteterne foregår på 2 planer, dels som led i FN-forbundets landsdækkende arrangementer, dels lokalt med udgangspunkt i aktuelle internationale focusområder.

Dette kan være aktiviteter som debatarrangementer og fyraftensmøder, markering af FN-mærkedage, eller noget helt tredje.

 

Her er nogle eksempler på vores afholdte arrangementer:

https://www.facebook.com/events/139778879523309/

https://www.facebook.com/events/533644499994833/

 

Vi samarbejder gerne med lokale institutioner og nærtstående foreninger med det formål at forbinde det lokale med det globale.

 

Københavns Medlemskreds 2Københavns Medlemskreds

 

Har du lyst til at involvere dig i kredsens arbejde, eller har du idéer og kommentarer, så er du velkommen til at kontakte formand: Ditte Ingemann Hansen ditteingemannhansen@gmail.com

Foto: Kamila Hyat/IRIN

Aktuelt

God sommer!

Sommeren er over os, og for mange venter ferien rundt om hjørnet. Sekretariatet er lukket for henvendelser i juli måned, men vi glæder os til efteråret, der venter

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Savner du GLOBAL?

Den opmærksomme læser har nok bemærket det manglende medlemsblad her i juni. GLOBAL udkommer igen i september i et nyt format og med en ny redaktion bag sig. Står du nu og mangler den helt rigtige sommerlæsning, så kan du fornøje dig med tidligere numre af FN-forbundets medlemsblad her

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail fnforbundet@fnforbundet.dk