Aarhus

Region Øst- og Midtjylland

FN-forbundets Århuskreds er et netværk, som tilbyder medlemmerne i Øst-MidtJylland mulighed for at deltage og engagere sig i udviklingen af lokale aktiviteter med internationale dimensioner.

Århuskredsens bestyrelse vil gerne invitere jer medlemmer til at deltage i aktiviteterne i den udstrækning, I har lyst til.


Aktiviteterne foregår på 2 planer, dels som led i FN-forbundets landsdækkende arrangementer, dels lokalt med udgangspunkt i aktuelle internationale focusområder.

Dette kan være aktiviteter som debatarrangementer og fyraftensmøder, markering af FN-mærkedage, eller noget helt tredje.

 

Her er et eksempel på et afholdt arrangement:

https://www.facebook.com/events/498092120256326/


Vi samarbejder gerne med lokale institutioner og nærtstående foreninger som f.eks. Institut for Statskundskab ved AU og Folkeuniversitetet med det formål at forbinde det lokale med det globale.

Århus Medlemskreds

Har du lyst til at involvere dig i kredsens arbejde, eller har du idéer og kommentarer, så er du velkommen til at kontakte kredsens kontaktperson, Erling Kjær, på ekj@fnforbundet.dk

Foto: Kamila Hyat/IRIN

Aktuelt

God sommer!

Sommeren er over os, og for mange venter ferien rundt om hjørnet. Sekretariatet er lukket for henvendelser i juli måned, men vi glæder os til efteråret, der venter

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Savner du GLOBAL?

Den opmærksomme læser har nok bemærket det manglende medlemsblad her i juni. GLOBAL udkommer igen i september i et nyt format og med en ny redaktion bag sig. Står du nu og mangler den helt rigtige sommerlæsning, så kan du fornøje dig med tidligere numre af FN-forbundets medlemsblad her

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail fnforbundet@fnforbundet.dk