Mellem det nødvendige og det mulige

Helt uforståeligt lovudkast fra Regeringen

At blive mor som barn

#ChildMothers er både en fotoudstilling og en webplatform dedikeret til de to millioner helt unge piger, som hvert år bliver mødre, før de er fyldt 15. I efteråret var udstillingen i Aarhus, nu kan den ses i Nørrebrohallen i København hele februar. Der er gratis adgang.

>> Udforsk #ChildMothers

>> SE OGSÅ: Royal åbning af #ChildMothers i Aarhus

Dansker i spidsen for ny FN-mission i Yemen

Generalløjtnant Michael Lollesgaard er udnævnt til chef for den nye FN-mission i Yemen, der har til Missionen har til hovedopgave at overvåge våbenhvilen mellem den yemenitiske regering og houthi-lederne, som blev indgået den 13. december 2018.