International retsorden på spil i dag

Korrespondance med Per Stig Møller om Goldstone-rapporten

FN fremhæver Danmark som foregangsland

Ny generalsekretær for FN-forbundet

2015 Måls konference

2015 Måls konference links

Udbytterig 2015 Måls-konference

Israels angreb må få konsekvenser!

Tue Magnussen taler ved demonstation mod Israels blokade af Gaza

VM i fodbold: Lad os give racismen det røde kort

NGO’ernes anbefalinger til 2015 Måls-topmøde

Tak for sidst

FN til G20-landene: Vores budgetter skal ikke balancere på bekostning af de fattige

FN tager historisk skridt for ligestilling og kvinders rettigheder

Danmark nedprioriterer kampen mod tortur

Forbud mod klyngebomber trådt i kraft

Pakistan: Værste oversvømmelse i over 80 år

Pakistan: FN sender beredskabsteam under dansk ledelse

Københavns Kommune tjener på konventionsbrud

Katastrofefond skal sikres finansiering

Multilateralisme i skyggen af det amerikanske midtvejsvalg

Er FNtavshed dræbende?

Støt FNs Katastrofefonds indsats i Pakistan

Danmark og menneskerettighederne

Invitation til FNs Fredsdag

Følg FN's opfordring: Stop tvangshjemsendelser til Irak

Plenardebatten fortsætter i New York

Det kræver ansvar at underskrive FN-konventioner

Veloverstået landsmøde i FN-forbundet

Nationers sande velstand

NGO-rapport belyser menneskerettighedssituationen i Danmark

G4S skader fredsprocessen

Vellykket Sortehavskonference på Borups Højskole

Ny rapport fra UNAIDS: HIV-epidemien stabiliseres

FNs Menneskerettighedsdag 2010

Danmark kan give menneskerettighederne et markant løft

UNHCR fylder 60

Generalsekretæren gør status på 2010

Ny generalsekretær for FN-forbundet

Torleif Jonassen tiltræder som ny generalsekretær for FN-forbundet 1. maj. Gennem sit mangeårige engagement er Torleif et kendt navn i NGO-verdenen, og han har været aktiv i FN-forbundet i 19 år, de sidste seks år som næstformand. Gennem årene har Torleif deltaget i FN-forhandlinger, -topmøder og -generalforsamlinger, været FN-forbundets repræsentant i internationale netværk og medvirket til at udvikle danske paraplyorganisationer, bl.a. 92-gruppen og People’s Climate Action.

Landsformand for FN-forbundet, Jørgen Estrup udtaler: "Med Torleif får vi en særdeles kompetent generalsekretær, der med sin store viden om og indsigt i internationale forhold generelt og specifikt i forhold til FN-spørgsmål som klimaproblemer, bæredygtig udvikling, FN-reformer m.v.,  vil bibringe FN-forbundet et kvalitativt løft. Hans erfaringer med internationalt civilsamfunds-samarbejde vil kunne styrke FN-forbundets arbejde væsentligt. Torleif er en dygtig kommunikator, såvel på skrift som i tale, og de mange visioner, han har for FN-forbundet og dets medlemmer, er jeg sikker på, at han med sit organisatoriske talent vil kunne føre ud i livet, nu han får mulighed for at arbejde fuldtids med sit interesseområde."

Torleif er BA scient. pol. og kommer fra en stilling som international konsulent i Folkehøjskolernes Forening. Han afløser den nuværende generalsekretær Anni Herfort Andersen, der har valgt at drosle arbejdsmæssigt ned, inden hun med udgangen af 2010 går på efterløn.

Landsmøde 2019

Skal du med til Landsmødet den 28. april? Så find alle de relevante bilag, tidsplan & dagsorden her.