Verdensmålene på dagsordenen i Aalborg

Aalborg Byråd har vedtaget kommissoriet for udarbejdelse af kommunens næste bæredygtighedsstrategi 2020-24 med solid forankring i FN's verdensmål.

Samtidig oprettedes et Råd for Bæredygtig Udvikling (fra Verdensmål til Hverdagsmål), bestående af både byrådsmedlemmer og repræsentanter for lokalsamfundet. Rådet har til opgave løbende at komme med forslag og anbefalinger.

Netop et tværpolitisk råd har været en af prioriteterne i arbejdet for FN-forbundet Nordjylland, der også fik et stort tak med fra medlem af byrådet Lasse Frimand Jensen (S) for arbejdet med at vise Verdensmålenes lokale relevans (cirka 1:44:20 i videoen).

Kommissoriet kan læses her.

Kom med til Landsmøde 2019

I år finder vores Landsmøde sted den 28. april i Aarhus. Læs mere om frister for forslag & opstillinger, mulighed for rejsetilskud og andre praktiske oplysninger her