Hvem fortjener Menneskerettighedsprisen 2018?

pris_2018_web_

Kender du nogen, som kæmper ekstraordinært for menneskerettighederne? Alle kan indstille kandidater til Rådet for Menneskerettigheders pris, der i år bliver uddelt helt særlig dag, nemlig på 70-året for FN's Verdenserklæring om Menneskerettighederne den 10. december 2018.

>> Læs mere på Institut for Menneskerettigheders hjemmeside.

Dansker i spidsen for ny FN-mission i Yemen

Generalløjtnant Michael Lollesgaard er udnævnt til chef for den nye FN-mission i Yemen, der har til Missionen har til hovedopgave at overvåge våbenhvilen mellem den yemenitiske regering og houthi-lederne, som blev indgået den 13. december 2018.