Hvem fortjener Menneskerettighedsprisen 2018?

pris_2018_web_

Kender du nogen, som kæmper ekstraordinært for menneskerettighederne? Alle kan indstille kandidater til Rådet for Menneskerettigheders pris, der i år bliver uddelt helt særlig dag, nemlig på 70-året for FN's Verdenserklæring om Menneskerettighederne den 10. december 2018.

>> Læs mere på Institut for Menneskerettigheders hjemmeside.

Kom med til Landsmøde 2018

Er du nysgerrig på at deltage i vores Landsmøde den 27. – 28. oktober? Så kan du finde alt, hvad du har behov for at vide her

Ildsjæle for verdensfreden hædres

FN-forbundet blev dannet i 1970, men vores rødder kan spores helt tilbage til 1882 og Nobels Fredsprismodtager Frederik Bajer. Sammen med hans hustru, Matilde Bajer, dedikerede parret deres liv til at skabe forandring til det bedre for de mange. Det hædres nu med en mindeplade.